Litvai Enikő

Ügyvezető

Vezető Könyvvizsgáló

Az A-Geni Kft.-t 2004 ben alapítottuk azzal a céllal, hogy gazdasági társaságok számára adótanácsadói és könyvvizsgálói tevékenységet végezzünk. Az egykori egyszemélyes vállalkozás helyén – köszönhetően a töretlen szakmai fejlődésnek és üzleti növekedésnek – ma egy magasan kvalifikált, dinamikus és rugalmas csapat áll jelenlegi és jövőbeni partnereink rendelkezésére.
A gazdasági társaságok és költségvetési szervek állandó, illetve pénzügyi kimutatásokra vonatkozó eseti könyvvizsgálata mellett jelentős tapasztalatra tettünk szert mind az Európai Unió, mind pedig a magyar költségvetés fejezeteiből támogatott pályázatok könyvvizsgálatában is. Társaságunk konszolidált beszámoló könyvvizsgálatát, valamint IFRS beszámoló könyvvizsgálatát is végzi.
Ügyfeleink igényeihez igazodva támogatást tudunk nyújtani szervezetfejlesztési kérdések kezelésében, valamint a számvitel és ügyvitel kérdéskörének teljes spektrumában.
Tanácsadást nyújtunk általános és speciális adózási kérdésekben. Vállaljuk transzferár dokumentációk elkészítését, a már elkészült nyilvántartásokat véleményezzük, elkészítjük a rizikó analíziseket.
Könyvvizsgálatainkat a Magyar Könyvvizsgálati standardok alapján végezzük, figyelembe véve a hatályos törvényi előírásokat.
Megbízóink mindenkor olyan szolgáltatásra számíthatnak nálunk, melyre kompromisszumok nélküli minőség, szaktudás és megbízhatóság a jellemző.

Szolgáltatások Referenciáink